Breidmyr Transport AS - Vi holder hjulene i gang hele døgnet!

Fullspekket flyttehjelpstjeneste for ethvert behov

Med Breidmyr Transport AS ved din side blir det å flytte deg fra ett hjem til et annet enkelt og uproblematisk. Gjennom 20 år har vi perfeksjonert kunsten å yte den beste flyttehjelp for både private og profesjonelle kunder. Vi skreddersyr løsninger som sparer deg både tid og penger.

 

Konkurransedyktige flyttehjelp-priser på Sørlandet

Vår flyttehjelp-tjeneste tilbyr pålitelig og effektiv assistanse under flytteprosessen. Med over 20 års erfaring innen transportbransjen er vi eksperter på håndtering av flyttegods. Basert i Tvedestrand, Agder, betjener vi hovedsakelig Sørlandet, men er også tilgjengelige for flytting over lengre avstander. Vårt erfarne team står til disposisjon hele døgnet, syv dager i uken, for å gjøre flyttingen så problemfri som mulig for våre kunder.

Hos oss får du ikke bare erfaring og pålitelighet, men også svært konkurransedyktige priser. Vårt mål er å gjøre flyttehjelp tilgjengelig for alle, uansett budsjett. Enten det gjelder store flyttelass eller enkelte gjenstander, tilbyr vi transparente priser uten skjulte kostnader.

 

Flyttehjelp med lokal ekspertise

Fra vårt hjem i Tvedestrand tilbyr vi grundig kjennskap til Sørlandets utfordringer og muligheter. Lokalkunnskapen vår gjør oss til den ideelle partneren for din flytting lokalt.

Langdistanseflytting? Sende flyttelass med trygghet

Trenger du å sende flyttelass over lengre avstander? Vi sikrer at alt fra verdifulle personlige eiendeler til store møbler transporteres sikkert til din nye adresse, uansett hvor langt borte den måtte være.

Ytterligere flyttehjelp-tjenester for en enklere flytteprosess

Profesjonell hjelp med avfallshåndtering

I tillegg til tradisjonell flyttehjelp, handler vår service også om å etterlate stedene renere enn vi fant dem. Vårt team hjelper til med effektiv fjerning av avfall, så du kan fokusere på å bosette deg i ditt nye hjem.

Med denne omfattende og gjennomtenkte tilnærmingen tar vi hos Breidmyr Transport AS sikte på å være din foretrukne partner for flyttehjelp. Ta kontakt for å planlegge din neste flytting med oss – vi er her for å hjelpe deg hjem.

Bortkjøring av søppel

Breidmyr Transport AS hjelper kunder med effektiv bortkjøring av søppel. Vi tar hånd om fjerning av ulike typer avfall, inkludert bygge- og hageavfall, elektronisk avfall og annet spesialisert avfall. Vårt erfarne team sikrer at avfallet blir riktig håndtert i tråd med gjeldende forskrifter, og vi tilbyr pålitelig og profesjonell bortkjøringstjeneste for en renere og mer miljøvennlig omgivelse.

Ofte stilte spørsmål