GODSTRANSPORT

Vi kjører gods over hele landet, samt til utlandet. 

Ved bruk av stor varebil med løftelem (19m3):

Ved transport av gods på pall er maksvekt pr. pall 450kg. Totalvekt på gods er 3500kg. Det går 8 paller på bilen.

Partigods må kunne lastes og losses på bilen med enten jekketralle eller gaffeltruck. Godset kan ikke overstige 3500kg totalt. Bilen rommer 19m3.

Stykkgods må kunne lastes enten på pall med jekketralle, løse kolli med vogn eller tralle. Hvert kolli kan ikke veie mer enn at sjåføren lett kan få dem inn og ut av bilen ved distribusjon ved bruk av løftelem. 

Ved bruk av stor varebil:

Ved transport av gods på pall må det kunne løftes på med gaffeltruck hos både sender og mottaker. Gods inklusive pall kan ikke være høyere enn 195 cm totalt. 

Partigods som er lastet på pall må løftes på med gaffeltruck både hos sender og mottaker, annet partigods som ikke er på pall må kunne håndteres av 2 mann eller kunne lastes og losses med gaffeltruck. 

Stykkgods som kjøres med stor varebil må alle kolli kunne håndteres av 1 mann med bruk av enkle hjelpemidler som vogn eller tralle. Hvert kolli kan ikke veie mer enn at sjåføren lett kan få dem inn og ut av bilen.

VIKTIG INFORMASJON!

Vi har ikke mulighet for kjøring av gods som krever temperaturkontroll, gods som behøver kjøling/frys kan ikke kjøres med våre biler. Vi kjører heller ikke dyr, farlig gods, eller gods som krever spesiell sertifisering.  

Palletransport

På våre ruter mellom Kristiansand og Skien kjører vi med store varebiler, disse kan ta inntil 4 paller. Maks totalvektvekt på frakten er 1498kg  

Ved større bestillinger må vi sette inn egen bil på transporten, ta kontakt med oss på kundesenteret for mer informasjon.

Stykkgods

Våre varebiler kan kjøre stykkgods inntil 1498kg. Bilene rommer 10-13 kubikk. Maks bredde 180 cm, maks lengde 320 cm og maks høyde er 200 cm. Stykkgods kjøres fra sender til mottaker vanligst i 1 bil. 

Partigods

Med partigods fyller vi en hel varebil kun med dine varer, til samme destinasjon.  Partigods er den beste valget når du har store forsendelser som krever en dedikert transportenhet for levering. Fordelen med partigods er direkte transport fra deg som avsender til dine mottakere uten mellomliggende stopp eller omlasting.

Tungtransport

Vi har ikke biler som utfører tungtransport, men vi har samarbeidspartnere som vi kan bruke ved behov.