Vi ønsker å høre i fra deg!

Vårt mål er å være å yte maksimalt på kundeservice, men noen ganger kan det være stor trafikk som gjør at det kan være vanskelig å nå oss raskt på telefonen. Men selv i hektiske perioder skal vi gjøre alt for at du for svar på dine henvendelser så snart som mulig. Du kan bestille transport 24/7 via vår kundeweb, har du andre henvendelser kan du sende oss en melding direkte ved å fylle ut skjemaet under eller sende oss en e-post. Ordinær post skal sendes til vår postadresse som du finner under informasjon.

Adresse
Vi har vårt kontor i 2 etasje midt i sentrum av Tvedestrand hvor vi i tillegg til ledelse også distribuerer våre ruter.  Skal du sende oss post i papirform finner du postadressen under informasjon.
Hovedgata 43 4900 TVEDESTRAND
Telefon
Ønsker du å snakke med en erfaren transportør om våre tjenester eller dine transportbehov kan du ringe oss. Vi minner om at du også kan bestille transport via vår kundeweb.
+47 90711949/+47 45874534
E-Post
Ønsker du å sende oss en e-post kan du benytte e-postadressen under. Vi forsøker å svare deg så raskt som mulig, men det kan ta inntil 24 timer i perioder med mange henvendelser.
post@breidmyr.no